Blu-ray Disc: HD kvalita pro každého

vydáno 5. 9. 2007 | sekce Tiskové zprávy | téma Přehrávače, Hi-Fi audio

Tagy: 24p True Cinema, BDP-S300, BDP-S500, Blu-ray, BRAVIA Theatre Sync, HDMI, HTP-BD2RSF, přehrávač, S-Master HT-SF2000, Sony, Spider-Man, VAIO, X-black LCD

  • Společnost Sony jako celek uvádí produkty Blu-ray Disc™ v různých kategoriích
  • Již tento podzim přes 30 filmů na discích Blu-ray Disc™ od Sony Pictures
  • Domácí kino přijímá format Blu-ray: více filmů + nové přehrávače = více zábavy!
  • Přehrávejte filmy, stříhejte, sdílejte a ukládejte osobní nahrávky v HD rozlišení pomocí počítačů VAIO s Blu-ray Disc™

Společnost Sony vyvinula novou řadu produktů Blu-ray Disc™, které vám otevřou dveře do nového světa vysokého rozlišení (HD) v takové podobě, jaké dáváte přednost. V nové nabídce najdete přehrávače Blu-ray Disc™ schopné předvést strhující HD audio-vizuální výkony i přenosné počítače s dostatečným výkonem na střih a vypalování HD video obsahu na disky Blu-ray Disc™ a také použitelné jako přehrávače.

Sony VAIO L Series

Vzhledem k tomu, že High Definition (vysoké rozlišení) se stává novým standardem videa, jsou disky Blu-ray Disc™ stále rozšířenějším nosičem HD obsahu, který přirozeně vyžaduje větší ukládací kapacitu. Na Blu-ray Disc™ uložíte cokoli, od hollywoodských filmových trháků po osobní nahrávky v HD rozlišení.

SONY určuje budoucnost

„Jsme při momentech, které tvoří budoucnost,“ říká Hiro Shinohara, ředitel divize Home Video Europe ve společnosti Sony Europe a dodává: „Společnost Sony budoucnost aktivně určuje. Díky produktům Blu-ray mohou lidé okamžitě přejít na HD rozlišení a zapojit se do největší revoluce v oblasti videa, zábavy a filmu, jakou naše století nabízí. Chceme, aby se k ní mohl přidat skutečně každý.“

I VAIO nabízí Blu-ray

Sony VAIO FZ Series

Ten, kdo hledá stylovou zábavu a skutečný výkon i u přenosného zařízení, se může rozhodnout pro modely VAIO FZ21 s podporou Blu-ray. Tyto skvěle navržené notebooky jsou vybaveny 15,4palcovými displeji X-black LCD™ a přitom nejsou větší než běžné modely s 14,1palcovými displeji. Některé modely řady notebooků VAIO AR51 kombinují veliký 17palcový displej X-black LCD™ se zabudovanou mechanikou Blu-ray Disc™, takže se na nich skvěle přehrávají filmy na BD, ale kromě přehrávání mají dost výkonu i na střih HD video obsahu.

Špičkové domácí kino pro každého

Sony HTP-BD2RSF

Všechny produkty Sony VAIO Blu-ray Disc™ dokáží přehrávat filmy na BD, ale každý, kdo chce mít doma specializovaný přehrávač, jistě ocení nové modely pro špičkové domácí kino, BDP-S300 a BDP-S500. Oba přístroje podporují plné rozlišení 1080p Full HD na výstupu HDMI™, a díky režimu 24p True Cinema přehrávají filmy s původní rychlostí 24 políček za sekundu jako v kině, což znamená konec nevítaných vedlejších důsledků převodu na standardní snímkový kmitočet TV.

Nadšenci do domácího kina se mohou rozhodnout pro ještě náročnější krok a zvolit kompletní systém domácího kina Blu-ray Disc™ HTP-BD2RSF, tvořený přehrávačem Blu-ray Disc™ BDP-S300, digitálním zesilovačem Sony S-Master HT-SF2000 a výkonnými reprosoustavami 5.1. Tento systém domácího kina se snadno instaluje, jedním stiskem tlačítka jej lze zkalibrovat na konkrétní rozmístění reprosoustav a vlastnosti poslechové místnosti, a dosáhnout tak optimální kvality zvuku v téměř libovolné místnosti. Funkce BRAVIA Theatre Sync zajišťuje synchronizované ovládání televizoru BRAVIA připojeného přes HDMI rozhraní pomocí jediného dálkového ovladače.

Disky Blu-ray a filmový svět patří k sobě

Sony BDP-S300

Nabídka filmů na discích Blu-ray od Sony Pictures Home Entertainment je neustále rozšiřována a každý, kdo se rozhodne zakoupit Blu-ray Disc přehrávač BDP-S300, získá (po zaregistrování výrobku a vyplnění online průzkumu mezi zákazníky) trilogii filmů Spider-Man™ ve vysokém rozlišení na Blu-ray Disc™. Divize Sony Pictures Home Entertainment již vydala přes 40 disků Blu-ray Disc™ (BD) a dalších více než 30 filmů bude uvedeno do Vánoc. Trilogie Spider-Man™ ve vysokém rozlišení je kolekce tří Blu-ray disků High-Def, takže fanoušci mohou získat do své sbírky filmy Spider-Man™, Spider-Man™ 2 a Spider-Man™ 3 ve vysokém rozlišení.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře