Blu-ray březen od Bontonfilmu? Fincherova Zmizelá... a nic.

vydáno 20. 2. 2015 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Big Lebowski, Blu-ray, Bontonflm, CAsno, film, Get On Up, Gone Girl, King Kong, Psycho, Scarface, SteelBook, Zmizelá

Říkáte si poslední tři měsíce, že to distributoři s vydáváním řady katalogovek a novinkových titulů (povětšinou i ve sběratelských edicích) už trochu přehání? Pak pro vás mám dobrou zprávu. V březnu dojde k výraznému útlumu a takový Bontonfilm přinese vlastně jen jeden pořádný titul – Fincherův thriller Zmizelá.

Rosamund Pike zmizí již 4. března, a to ve sběratelském digipacku, který vás vyjde na 599 korun. A ač zbytek titulů není žádná kvalitativní šmíra (až na ty Expendables), jedná se především o re-releasy katalogovek, které zájemci povětšinou stihli koupit před pár měsíci. Budete si moci dopřát již zmíněné starce z Postradatelných 3 (ale proč byste to dělali?), Amerického gangstera, Duda z kultovky Big Lebowski, Casino, Strach a hnus v Las Vegas (recenze), King Konga (recenze), Psycho, Veřejné nepřátele či De Palmovu Zjizvenou tvář. Je na těchto opětovně vydaných titulech něco zajímavého? Svým způsobem ano, tentokrát totiž vychází v rámci edice tzv. Nezapomenutelných filmů s unikátními minimalistickými přebaly. Hezká snaha, jak někoho zlákat ke koupi.

Zmizelá (Blu-ray)

4. března se Bontonfilm dost vyčerpá, a tak další titul vydá až 18. března. Půjde o životopis Jamese Browna Get on Up, jenž by měl dostat i steelbookovou edici. Proč? Protože kdyby ji jeden průměrný film neměl, zřejmě by se česká distribuce zhroutila.

O týden později si měli přijít na své alespoň fanoušci série Hunger Games. Síla vzdoru – 1. část však… ehm… zavzdorovala a měla by dorazit až v průběhu května. Místo Katniss se tak dočkáme jen Dračího srdce 3: Čarodějova kletba (přísahám, že neznám a znát nechci) a Blu-ray double packu komedií Falešní poldové a Drsňačky. Ten je unikátní přinejmenším tím, že samostatně Falešné poldy neseženete. Alespoň zatím.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře