Blu-ray a HD DVD filmy ve světě - 48. týden

vydáno 27. 11. 2007 | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, film, HD DVD, Hot Rod, I Know Who Killed Me, Jin Roh: The Wolf Brigade, Jin-Rô, Mládí v trapu, Mr. Bean's Holiday, Old School, Paprika, Papurika, Prázdniny pana Beana, The Omega Man, Vím, kdo mě zabil, Zprávař: Příběh Rona Burgundyho

Je tu úterý a s ním další přehled Blu-ray a HD DVD filmů, vycházejících tento týden v zahraničí. Na Amazonu umí nakupovat i malé dítě, angličtina není problém – tak proč si neudělat radost a nevyužít některé z předvánočních akcí a slev?

Ve 48. týdnu (konkrétně k datu 27. listopadu 2007) si pro nás jednotlivá studia připravila následující nové filmy:

Blu-ray

HD DVD

Důležitá poznámka na závěr: žádný z těchto titulů s největší pravděpodobností nemá českou jazykovou podporu ani ve formě titulků. V případě HD DVD je to stoprocentně jisté, u Blu-ray filmů určitá šance existuje, hlavně u titulů studia Sony Pictures. Takové filmy se pak časem mohou objevit v tuzemské distribuci.

Všechny tyto informace lze sledovat v databázi HD filmů, stejně jako informace o importu (dovozu) a následném přehrávání Blu-ray titulů z jiných regionů. HD DVD filmy regiony nepoužívají a lze je tedy dovážet odkudkoliv.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře