Blu-ray a HD DVD filmy ve světě - 3. týden 2008

vydáno 16. 1. 2008 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, film, Girls Gone Wild: Baby Bash - Live And Uncensored, HD DVD, Klikař Charlie, Krotitel Morant, Mr. Woodcock, Suburban Girl, The Ten, Went to Coney Island on a Mission from God... Be Back by Five

Týden utekl jako voda a je tu další pravidelný přehled Blu-ray a HD DVD titulů, vycházejících v zahraničí. Tentokrát se sice neurodily žádné technické ani filmové trháky, ale každý další přírůstek do sbírky se počítá. Vyberete si?

Ve 3. týdnu roku 2008 (konkrétně k datu 15. ledna) si pro nás filmová studia připravila následující nové tituly:

Blu-ray

HD DVD

Důležitá poznámka na závěr: žádný z těchto titulů s největší pravděpodobností nemá českou jazykovou podporu ani ve formě titulků. V případě HD DVD je to stoprocentně jisté, u Blu-ray filmů určitá šance existuje. Takové filmy se pak časem dokonce mohou objevit v tuzemské distribuci. Pokud bude mít někdo ze čtenářů doplňující informace ohledně přitomnosti českých titulků nebo dabingu, budu velmi rád, když si je nenechá pro sebe.

Informace o vydávaných titulech platí pro region A, tedy pro Ameriku. Evropa ale patří do regionu B, filmy se zde tedy mohou objevit nejen s jinou jazykovou výbavou, ale hlavně s úplně jinými daty vydání. Všechny tyto informace lze sledovat v databázi HD filmů, stejně jako informace o importu (dovozu) a následném přehrávání Blu-ray titulů z jiných regionů. HD DVD filmy regiony nepoužívají a lze je tedy dovážet odkudkoliv.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy ve světě »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře