BlackBerry Motion bude asi prvním voděodolným telefonem značky

vydáno 6. 10. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky

Tagy: Android, BlackBerry Krypton, BlackBerry Motion, smartphony

Před několika měsíci bylo potvrzeno, že společnost BlackBerry (se svými hardwarovými partnery) v říjnu uvede plně dotykový a voděodolný smartphone.

Obecně se předpokládalo, že tímto zařízením bude BlackBerry Krypton, o kterém se již nějakou dobu spekulovalo a v poslední době obdržel několik certifikací, které potvrzují jeho existenci. Nyní se zdá, že jsme se dočkali prvního reálného obrázku, který ukazuje, jak by nové BlackBerry mohlo vypadat. Publikoval ho proslulý Evan Blass na svém twitterovém účtu @evleaks.

Evan Blass nicméně tvrdí, že telefon ve skutečnosti dostal název BlackBerry Motion, takže Krypton nejspíš bylo jen kódové označení. Jak se již dříve spekulovalo, zbavil se BlackBerry Motion/Krypton hardwarové klávesnice, kterou využívá BlackBerry KeyOne (a spousta dalších zařízení značky), aby mohl nabídnout velký displej (nejspíš Full HD), který zabírá většinu plochy předního panelu. Kromě toho se pod logem BlackBerry nejspíše nachází čtečka otisků prstů. Motion/Krypton samozřejmě běží na Androidu, je pravděpodobně vyroben z kovu a výhodou je i integrace 3,5mm jacku na sluchátka.

Zdroj: Phone Arena

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře