BenQ M2700HD - nový 27" Full HD LCD monitor

vydáno 9. 2. 2010 | autor BenQ | sekce Tiskové zprávy | téma Monitory

Tagy: 1080p, BenQ, EmbracingSound, Full HD, HDMI, LCD, M2700HD, monitor, RGB, Senseye 3, Senseye Human Vision, SPDIF, sRGB

BenQ - logo

M2700HD nabídne rozlišení Full HD 1080p a kvalitou obrazu předčí srovnatelné televize.

Společnost BenQ oficiálně vstupuje do segmentu 27" LCD monitorů se svým novým Full HD 1080p modelem označeným jako M2700HD. Displej se zobrazovacím poměrem 16:9 svými parametry dalece převyšuje televize dostupné v podobné cenové hladině, neboť nabízí lepší podání obrazu i zvuku.

Z technických parametrů stojí za vyzdvižení dynamický kontrast 50000:1, jas 400 cd/m2 a patentovaná technologie Senseye® Human Vision. O perfektní kvalitu zvuku se starají integrované reproduktory o celkovém výkonu 10 W a podpora pokročilé technologie EmbracingSound®. Vynikající možnosti připojení okolních zařízení demonstruje dvojice HDMI 1.3 konektorů, komponentní a kompozitní vstup i SPDIF.

Pracujte chytřeji, užívejte si více zábavy

Jelikož lze M2700HD použít nejen pro práci, ale i jako centrum domácí zábavy, zapůsobí na vás tento Full HD 1080p monitor nejen svými parametry obrazu, ale i perfektním přednesem zvuku. Novinka se ideálně hodí jak pro pozici hlavního displeje pro váš počítač, tak i jako součást několikamonitorové zobrazovací soustavy nebo jako sekundární monitor k notebooku.

27" Full HD LCD monitor BenQ M2700HD

Díky úhlopříčce 27" nabídne tento displej více prostoru pro váš obsah, a tak vám umožní pracovat mnohem efektivněji nebo si užívat více zábavy bez nutnosti neustálého scrollování. Pokud budete M2700HD používat jako centrum domácí zábavy, jistě oceníte fakt, že jeho obraz s rozlišením 1080p je mnohem kvalitnější než u televizí dostupných za srovnatelnou cenu, které disponují pouze rozlišením 720p.

Technologie Senseye Human Vision zlepšuje kvalitu obrazu prostřednictvím několika proprietárních kalibrovacích nástrojů, které ovlivňují například jas, ostrost obrazu, dynamický kontrastní poměr, volbu odstínů a sytost barev nebo 3D redukci šumu.

Další použitá technologie, tentokrát uváděná pod označením Senseye 3, vylepšuje podání obrazu prostřednictvím kalibrace barev – k dispozici je zde celkem 6 uživatelských profilů, které jsou připraveny pro nejčastější činnosti realizované na displeji: režim Standard (kancelářská práce a internet), Movie (DVD a televize), Game (počítačové hry), Photo (zobrazení a editace fotografií), sRGB (100 % shoda s RGB) a Eco (úsporný režim).

Nativní zobrazovací poměr 16:9 umožňuje zobrazovat obsah v proporcích přesně odpovídajících zdroji obrazu, což vylučuje nežádoucí deformaci a zároveň přináší vysoce autentický zážitek. Navíc tak získáte jistotu, že je na vašem monitoru dokonale využit každičký pixel.

27" Full HD LCD monitor BenQ M2700HD

Perfektním doplňkem k výjimečně povedenému zpracování obrazu je kvalitní zvukový doprovod. Klíčem k dosažení kvality zvuku je použití pokročilé technologie EmbracingSound®, která uživateli nabízí perfektní prostorový prožitek. Pětice předdefinovaných zvukových profilů (Standard, Film, Hra, Pop a Rock) nabízí v podání integrovaného 10 W zvukového systému nepřekonatelnou multimediální zkušenost.

Praktičnost a pohodlí především

Ať již budete monitor M2700HD používat pro práci nebo zábavu, vždy můžete mít jistotu, že jej pohodlně připojíte ke všem digitálním zařízením ve vaší domácnosti. Díky celkem třinácti dostupným konektorům (zahrnujícím například kompozitní a komponentní vstup, dvojici HDMI 1.3 a SPDIF) již nikdy nepoznáte nepohodlí neustálé manipulace s kabely v podobě jejich nepohodlného zapojování a odpojování.

Variabilita dostupných konektorů zaručuje, že kromě počítače, herní konzole nebo DVD přehrávače dokážete hravě připojit také další zařízení přítomná prakticky v každé domácnosti, jako jsou například videokamery, digitální fotoaparáty nebo například již poněkud archaické kazetové přehrávače.

Aby se pohodlí uživatele při práci s více zařízeními připojenými k jedinému monitoru BenQ M2700HD ještě zvýšilo, má k dispozici jednoduché dálkové ovládání, jehož prostřednictvím lze hladce přepínat mezi jednotlivými zdroji signálu nebo pohodlně nastavit OSD menu.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře