BenQ G925HDA - nový HD Ready 18.5" LCD monitor

vydáno 11. 3. 2010 | autor BenQ | sekce Tiskové zprávy | téma Monitory | 2 komentáře

Tagy: BenQ, D-Sub, G925HDA, HD Ready, LCD, monitor, Senseye, Senseye foto, sRGB

BenQ - logo

Zobrazení obrazu vždy v maximální velikosti bez nežádoucí deformace. Lepší obraz díky technologii Senseye®+photo, úspora elektrické energie, jež je podložená mezinárodními certifikáty, odezva 5 ms.

Společnost BenQ, celosvětově uznávaný výrobce digitálních zařízení určených pro všechny životní styly, potvrzuje své tvrzení pro firemní slogan „Přinášíme radost a kvalitu do života“, a to s příchodem cenově dostupného 18.5" monitoru G925HDA s jasem 200 NIT.

Tento LCD displej se zobrazovacím poměrem 16:9 a rozlišením 1366×768 nabízí skutečně chytré řešení pro oblasti SOHO, SMB, vzdělávání a domácí použití – to vše díky rychlé 5 ms odezvě, dynamickému kontrastnímu poměru 40000 : 1 a přítomnosti konektoru D-Sub.

Na rozdíl od předchozích modelů, šetří tento nový monitor 23,3 % energie a je vysoce šetrný k životnímu prostředí, což dokazují i mezinárodně uznávané certifikáty. BenQ nabídne kancelářím, domácím uživatelům i vzdělávacím institucím v oblasti 18,5–19" monitorů požitek ze sledování obrazu díky novým zobrazovacím režimům Full a Aspect na zcela novou úroveň.

HD Ready 18.5" LCD monitor BenQ G925HDA

Režim Full je ideální pro zobrazení ve formátu 16:9, neboť přizpůsobí obsah tak, aby dokonale zaplnil celý displej bez zbytečných okrajů. Režim Aspect zase dokáže obraz modifikovat, aby z něj na displeji bylo vždy vidět co nejvíce, a to bez jakéhokoliv náznaku geometrické deformace. Mezi těmito dvěma módy lze velmi jednoduše přepínat pomocí intuitivního OSD menu.

Na novém displeji uživatelé ocení také přednosti technologie Senseye®+foto, exkluzivního nástroje pro vylepšení obrazu z dílny společnosti BenQ. Tato technologie dynamicky reguluje jas a podsvícení displeje pro nejčastější uživatelské situace: Standard, Dynamická, Foto, Film a sRGB.

Nezávislá správa barev Senseye dále uživatelům umožňuje dokonale přizpůsobovat barvy, kontrast a jas, to vše bez nutnosti přistupovat na jakékoliv kompromisy.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: BenQ G925HDA - nový HD Ready 18.5" LCD monitor

Vložil dasd (bez ověření), 20. Listopad 2018 - 12:35

Obrázek uživatele dasd

This is a great inspiring article.I am pretty much pleased with your good work.You put really very helpful information. Keep it up. Keep blogging. Looking to reading your next post. new technologies

Re: BenQ G925HDA - nový HD Ready 18.5" LCD monitor

Vložil dasd (bez ověření), 28. Listopad 2018 - 16:53

Obrázek uživatele dasd

I like this post,And I guess that they having fun to read this post,they shall take a good site to make a information,thanks for sharing it to me. https://stopbeingfatthanks.tumblr.com/