Batman: Complete Television Series - televizní legenda v novém Blu-ray traileru

vydáno 17. 9. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy

Tagy: Batman: Complete Television Series, Collector's Edition, film, sběratelská edice, seriál Blu-ray

Stařičká televizní série o Batmanovi a Robinovi s Adamem Westem je již téměř za rohem (ještě 2 měsíce!) a studio Warner Bros. proto odhaluje další střípky toho, co vás při případné koupi čeká. Obrazová kvalita zrestaurovaného přepisu vypadá fantasticky, příslib několika hodin bonusů se zcela novými (a aktuálními) materiály je rovněž skvělý a sběratelské srdíčko jistě tluče i pro sběratelské karty, Westův zápisník (!) a repliku Batmobilu od Hot Wheels, kterou si můžete postavit třeba vedle vozítek z filmů Christophera Nolana. Tedy v případě, že jste si před časem pořídili re-release jeho netopýří trilogie.

Ač propagační taktika studia velí neustále opakovat, že se jedná o velmi limitovanou edici, při pohledu na množství regionálních verzí se asi není potřeba bát, že by se Batman: The Complete Television Series vyprodala během několika dní. Pro nás je každopádně výtečnou zprávou nejen to, že je kusů pravděpodobně hodně, ale rovněž skutečnost, že nebude nutné objednávat pouze z amerického Amazonu s vidinou dodatečné platby DPH.

Svou verzi, která bude totožná se zámořskou, totiž bude možné pořídit i z britských či německých poboček Amazonu. A to za v podstatě stejné peníze okolo 3500 korun.

Batman: Complete Television Series
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře