Báječný svět Blu-ray shopaholiků

vydáno 14. 4. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Báječný svět shopaholiků, Blu-ray, Confessions of a Shopaholic, DTS-HD Master Audio, film, MPEG-4 AVC

Báječný svět shopaholiků (Confessions of a Shopaholic, 2009)

Australský režisér P. J. Hogan má na kontě už několik snímků (Svatba mého nejlepšího přítele, Žít naplno, Petr Pan), které až na jednu světlou výjimku (romantická komedie Muriel se vdává) kolem diváků víceméně jen prošuměly. Podobný osud zřejmě čeká i další romantickou taškařici, navíc okořeněnou posedlostí nakupováním.

Báječný svět shopaholiků (Confessions of a Shopaholic, FDb.cz) z produkční stáje slavného a zřejmě už znuděného Jerryho Bruckheimera bude mít v našich kinech premiéru tento týden, na Blu-ray se v regionu A (Amerika) objeví už 23. června a u nás v Evropě (region B) o šest dní později.

Dvoudisková Blu-ray edice (druhý disk je DVD s digitální kopií filmu, v Kanadě bude film k dostání i bez ní) bude obsahovat obvyklou výbavu studia Disney: MPEG-4 AVC obraz, DTS-HD Master Audio 5.1 zvuk, nepovedené scény, vynechané scény, kolekci HD bonusů a několik hudebních videí.

Českou jazykovou podporu samozřejmě nemůžeme na evropském vydání očekávat, jinak ale nákupu tohoto Blu-ray disku nic nebrání. V regionu A je situace jiná – studio Disney většinu svých vydání regionálně kóduje, takže tudy vede cesta jen pro majitele importovaných Blu-ray přehrávačů.

Báječný svět shopaholiků (2009)

Rebecca Bloomwood, žijící v obklopení luxusem a stylem současného New Yorku, je dívka, která se ráda baví a doopravdy skvěle umí nakupovat – možná až příliš dobře. Sní o tom, že bude pracovat v redakci svého oblíbeného módního časopisu, ale stále se není schopna dostatečně prosadit – až do chvíle, kdy ironií osudu získá místo fejetonistky ve finančnickém magazínu stejného vydavatelství.

Báječný svět shopaholiků (Confessions of a Shopaholic, 2009)

Zatímco se jí konečně její sny začínají plnit, musí se ze všech sil neuvěřitelnými způsoby snažit, aby ji její minulost nepřipravila o budoucnost.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře