Avengers dorazí i v ultimátní desetidiskovce

vydáno 6. 6. 2012 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma 3D, Filmy | 1 komentář

Tagy: 3D, Avengers, Blu-ray, Blu-ray 3D, Captain America, film, Hulk, Incredible Hulk, Iron Man, Marvel, Thor

Avengers (francouzská Blu-ray edice)

O chystaných Blu-ray megaúspěšné komiksové týmovky Avangers jsme věděli už během prvních dnů jejího tažení multiplexy. Klasické BD a Blu-ray 3D však nejsou jediné edice, ve kterých se Iron Man, Hulk, Captain America, Thor a jejich přicmrndávači objeví. Chystá se také několik sběratelských balení (viz obrázek francouzské edice vlevo) včetně jednoho vskutku ultimátního.

Marvel totiž připravuje zatím neodhalenou sbírku všech komiksovek z tzv. Fáze 1, tedy z období od prvního marveláckého filmu do letošních Avengers.

Marvel´s Avengers (Blu-ray)

To znamená, že v jediné mega-edici za zatím nespecifikovanou cenu dostanete oba díly Iron Mana, Thora, Captaina Americu, Neuvěřitelného Hulka a samozřejmě samotné Avengers. Filmy budou ve 2D i ve 3D verzích se starými bonusovými disky s tím, že balení doplní bonusová placka The Phase One Archives.

Co se v edici, která se podle prvního obrázku tváří jako kufřík, objeví, zatím nevíme. Marvel vedle filmů a bonusového disku slibuje upomínkové předměty z marveláckého universa, což by mohlo být prakticky cokoliv. Cena ani datum uvedení zatím nebyly prozrazeny.

Pro nové fanoušky komiksáren od Marvelu, kteří superhrdinům přišli na chuť třeba až díky Avengers, by se mohlo jednat o výborný způsob, jak si doplnit mezery. Pro fanoušky stálé je to pak jasná koupě. Jestli tahle desetidiskovka dorazí i k nám, zatím nevíme.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Avengers dorazí i v ultimátní desetidiskovce

Vložil th0ca (bez ověření), 6. Červen 2012 - 14:32

Obrázek uživatele th0ca

SMAZANO adminem, obsah vecerniho clanku