Audio Pro oslavuje 40. výročí založení reproduktorem A40

vydáno 19. 11. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: Amazon Alexa, Audio Pro A40, bezdrátový reproduktor, Bluetooth, limitovaná edice, reproduktor, výročí

Po nedávném rozšíření své řady multiroom reproduktorů modelem A10 uvedla společnost Audio Pro zcela nový reproduktor A40, který je bezdrátový, vychází v limitované edici a je připomínkou 40. výročí založení značky.

Reproduktorů A40 se vyrobí jen tisíc kusů, z nichž každý bude samozřejmě individuálně očíslen. Novinka má obdélníkový tvar se dvěma vyměnitelnými šedými látkovými potahy a hliníkovým rámem, který slouží jako ovládací panel.

Na vrcholu tohoto rámu se nachází pět nastavitelných tlačítek, která mohou být nakonfigurována například jako radiová stanice pro playlist Spotify, a také ovladače přehrávání (přeskakování písní, změna zdroje a přizpůsobení hlasitosti).

Stejně jako jeho sourozenci nabízí i A40 širokou škálu možností v oblasti síťového streamingu a dokáže fungovat v rámci multiroom systému, který nastavíte prostřednictvím aplikace Audio Pro. Naleznete zde také Bluetooth, 3,5mm vstup a podporu Amazon Alexa.

K dispozici jsou po technické stránce dva dvoupalcové měniče BMR, dva čtyřpalcové basové reproduktory s dlouhým dosahem a dva 6,5palcové pasivní zářiče. To vše řídí 220wattový zesilovač třídy D.

Audio Pro A40 zakoupíte od prosince za tisíc liber (necelých 30 tisíc korun).

Zdroj: What Hi-Fi?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře