ASUS EeeTop PC - elegantní desktop "vše v jednom"

vydáno 13. 4. 2010 | autor ASUS | sekce Tiskové zprávy | téma IT a software

Tagy: AMD Athlon II, ASUS, ASUS @Vibe, ASUS WebStorage, ASUSTeK, DirectX 11, DX11, Eee Amuse, Eee Docking, Eee Sharing, Eee Tools, Eee Xperience, EeeTop PC, ET2010, ET2010AGT, ET2010PNT, HDMI, nVidia ION, SRS 5.1

ASUS - logo

ASUS představil čtyři modely řady EeeTop PC ET2010, všestranná PC typu all-in-one, která splňují veškeré požadavky na práci i domácí zábavu. Všechny modely disponují 20" displejem s rozlišením 1400×900 a rozhraním HDMI.

Provedení produktové řady ET2010 se vyznačuje tloušťkou pouhých 2,54 cm, a šetří tak uživatelům místo na stole. V případě potřeby je možné počítač zavěsit na zeď. Na český trh přijdou modely s vícedotykovými i nedotykovými displeji.

Univerzální multimediální centrum

Vybrané modely se mohou pochlubit dvoujádrovým procesorem Intel Atom nové generace a grafickým jádrem NVIDIA ION. Ostatní modely řady EeeTop PC ET2010 jsou osazeny dvoujádrovým procesorem AMD Athlon II a samostatnou grafickou kartou a poskytují kvalitní grafický výkon s podporou DirectX 11.

Všechny nově uvedené desktopy nabízejí široké možnosti multimediálního vyžití – umožňují sledování HD videa na internetu, sdílení fotek s přáteli nebo hraní her. Integrovaný převaděč videa s podporou mnoha formátů kodeků zvyšuje výkon i kvalitu přehrávání videa. Sledování filmů zprostředkovává 20" displej s rozlišením 1400×900, rozhraním HDMI a virtuální prostorový zvuk SRS 5.1.

ASUS EeeTop PC ET2010

Vícedotykové ovládání

Modely EeeTop PC ET2010PNT a ET2010AGT jsou vybaveny displejem s podporou vícedotykového ovládání. Jeho prostřednictvím mohou například uživatelé pouhými dvěma prsty snadno přibližovat a otáčet fotografie nebo intuitivně procházet webové stránky.

Eee Docking – digitální obsah online

Všechny modely řady EeeTop PC ET2010 se dodávají se sadou interaktivního softwaru. Platforma Eee Docking společnosti ASUS slouží jako pohodlné univerzální řešení poskytující uživateli přístup k digitálnímu obsahu, službám a dalšímu užitečnému softwaru. Je tvořena nástroji Eee Amuse, Eee Sharing, Eee Xperience a Eee Tools.

Cloud Computing služby

ASUS @Vibe je předinstalované univerzální úložiště, které uživatelům poskytuje přístup k multimediálnímu obsahu – hudbě, videím, hrám, magazínům, elektronickým knihám, materiálům pro e-learning a Live TV.

ASUS WebStorage umožňuje přístup k souborům kdykoli a odkudkoli. Díky intuitivnímu rozhraní „táhni a pusť“ lze snadno sdílet soubory s přáteli nebo jinými počítači. Data jsou také automaticky zálohována pro případ ztráty nebo poškození.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře