AOC uvádí řadu prémiových monitorů AGON

vydáno 17. 5. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Monitory

Tagy: AGON, AOC, herní, monitor

Společnost AOC uvádí řadu prémiových herních monitorů AGON a rovnou s tím i první model této řady, který nese označení AOC AG271QX.

Zařízení disponuje displejem s 27palcovou úhlopříčkou a TN panelem, jehož nativní rozlišení je 2 560×1 440 pixelů. K jeho dalším vlastnostem patří obnovovací frekvence o hodnotě 144 Hz či doba odezvy pouhá 1 ms a podpora technologie Adaptive-Sync, která je kompatibilní s FreeSync a která eliminuje trhání obrazu.

Hráči jistě ocení i nově využitý zobrazovací režim AOC Low Input Lag, díky němuž není obraz dodatečně zpracováván elektronikou a nedochází tak ke zpožďování příkazů ovládacími prvky počítače. Další funkcí je Shadow Control pro možnost úpravy kontrastu přetmavených či přesvětlených oblastech obrazovky.

Praktický je i ergonomický stojan s možností přesného nastavení výšky, samozřejmostí pak je použití technologie Flicker-Free pro redukci únavy očí, což má ostatně na starosti i další použitá technologie, Low Blue Light, tedy snížené emise modrého světla.

Monitor AOC AGON AG271QX zakoupíte na českém trhu od června 2016 za 16 199 Kč (599 eur).

Zdroj: TZ AOC

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře