Ani na Blu-ray tě až tak moc nežere

vydáno 2. 4. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Až tak moc tě nežere, BD-Live, Blu-ray, Dolby TrueHD, film, He's Just Not That Into You, VC-1, Warner Bros.

Až tak moc tě nežere (He's Just Not That Into You, 2009)

Hvězdně obsazená romantická komedie o vztazích, natočená převážně seriálovým režisérem Kenem Kwapisem podle veleúspěšné knižní předlohy – to je film Až tak moc tě nežere (He's Just Not That Into You, FDb.cz). Děj sice místy upadá až do klišé, ale to se u tohoto druhu snímku dá nejen očekávat, ale hlavně i vydržet.

Blu-ray vydání pro region A (Amerika) připravuje na 2. června studio Warner s víceméně klasickou výbavou. Film s VC-1 obrazem a Dolby TrueHD 5.1 zvukem doplní vynechané scény s komentářem režiséra, několik HD dokumentů (Baltimore Blade: The Relationship Issue, Six Words that Make Up a Film, The Director Stages a Scene: Duet for Telephones), digitální kopie filmu ve standardním rozlišení a také dosud neupřesněný BD-Live obsah.

Dobrou zprávou, alespoň tedy pro příznivce romantických filmů, je absence regionálního kódování, což je pro studio Warner typické. Disk tedy bude možné zakoupit kdekoliv na světě, samozřejmě bez české jazykové podpory.

Až tak moc tě nežere (2009)

Greg Behrendt a Liz Tuccillová, konzultant a scenáristka seriálu Sex ve městě, napsali knížku, která natvrdo a na rovinu podává pravdu o mužích. Filmová adaptace tohoto bestselleru je o věčném tématu odlišností mužského a ženského pohlaví, o nepochopených signálech a nepovedených vztazích, o dívce, která se bláznivě zamiluje a nenechá se odradit ani radou zkušeného sloupkaře renomovaného časopisu.

Až tak moc tě nežere (He's Just Not That Into You, 2009)

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře