Akční kamera GoPro: Hero3+ předvádí svá kouzla v úchvatném promo videu

vydáno 1. 10. 2013 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Foto a video, Ze světa | 1 komentář

Tagy: action camera, akční kamera, GoPro, gopro hero3, Hero3 plus, kamera

Patříte-li mezi akční blázny, kteří se během vylomenin rádi snímají, anebo jen rádi natáčíte co možná nejdynamičtěji, akční kamera GoPro Hero3+ je něco pro vás. S touhle stylovou krabičkou totiž dokážete natočit v podstatě cokoliv i při té nejextrémnější situaci. Jak ostatně dokazuje přiložené video, v němž se od efektních záběrů na zvířátka dostanete až ke sjezdovému lyžování, surfování a sjíždění schodů na horských kolech v šílených rychlostech.

GoPro ale neusíná na vavřínech, takže „pluskové“ modely Black edition i Silver edition oproti předchozím Hero3 zase trochu vylepšilo. Špičkový model Black edition je tak nyní o 20 procent menší a lehčí, na baterii však vydrží o 30 procent déle. Rychlost Wi-Fi pro přehrávání fotek a videí do mobilních zařízení skrze GoPro aplikaci se navýšila čtyřnásobně. Nový SuperView video mód má umožnit imerzivnější širokoúhlé záběry a díky Auto Low Light módu nemusíte řešit změnu světelných podmínek. Kamera se totiž přizpůsobí sama, což se při nějakém tom brutálnějším sjezdu určitě hodí. Za cenu 399 dolarů však kromě nových fíčur dostanete i novou optiku pro ostřejší video a lepší obrazovou kvalitu obecně.

GoPro Hero3+

Levnější Silver edition (vyjde vás na 299 dolarů) pak nezůstává se změnami nikterak pozadu. Nově umožňuje 1080p záznam v 60 a 720p záznam ve 120 snímcích za vteřinu. V kompletní výbavě (tedy s držákem a vodotěsným krytem do 40 metrů) je oproti předchozí verzi menší o 15 procent. A ani zde nechybí rychlejší Wi-Fi, abyste svůj záznam dostali vzduchem do mobilů, tabletů a dalších zařízení obratem.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Akční kamera GoPro: Hero3+ předvádí svá kouzla v ...

Vložil Barbora Cervena (bez ověření), 30. Duben 2014 - 11:38

Obrázek uživatele Barbora Cervena

Zdravím,

Tato kamera není, podle mých zkušeností, opravdu z těch nejlepších. Mnohem lépe mi ve srovnávacím testu vyšly kamery Drift HD Ghost a MagiCam S70, jejich obraz je stabilnější, a především barvy jsou u MagiCamu mnohem lepší. Drift je zase výrazně lepší cenově.

Viz: http://www.alza.cz/…d1148813.htm http://www.alza.cz/…d1470481.htm