Akční 3D morčata to rozbalí na Blu-ray

vydáno 5. 10. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, BonusView, Disney, DTS-HD Master Audio, film, G-Force, MPEG-4 AVC

G-FORCE (G-Force, 2009)

Představte si producenta Jerryho Bruckheimera. Top Gun, Skála, Armageddon, Černý jestřáb sestřelen, Piráti z Karibiku, Pearl Harbor a tak. Přidejte tři morčata, mouchu, krtka, 3D animaci a příběh, vykradený ze všech možných akčních snímků – kinohit G-FORCE (G-Force, FDb.cz) nejen pro děti je hotov! Teď míří i na Blu-ray.

Možná to zní celé trochu divně, ale producent velkolepých akčních blockbusterů se skutečně pustil do celovečerního, téměř kompletně animovaného 3D filmu pro publikum mladší než mladé. Na první pohled velmi šílená představa, chlupatá zvířátka ve službách špionážní organizace nicméně v kinech sklidila velký úspěch a na Blu-ray tomu určitě nebude jinak.

Vydání ve vysokém rozlišení připravuje studio Disney ideálně pro předvánoční trh – v USA (region A) bude k dispozici 15. prosince, u nás v Evropě (region B) o čtrnáct dnů dříve. V obou případech by se mělo tradičně jednat o Blu-ray + DVD dvojdisk, nás ale bude pochopitelně zajímat jen „modrá verze“.

MPEG-4 AVC obraz a DTS-HD Master Audio 5.1 zvuk, to je studiový standard. Disney ale věnuje velkou péči i bonusovým materiálům, kterých bude skutečně dostatek: audiokomentář režiséra, BonusView videokomentář Cine-Explore with Darwin, Blaster and their Creator, dokumenty Bruckheimer Animated, Access Granted: Inside the Animation Lab, Blasters Boot Camp a G-Force Mastermind, vynechané scény a hudební videa. Zábava zaručena.

Studio Disney své Blu-ray disky téměř vždy regionálně kóduje, takže si u nás americké vydání nepřehrajeme – tentokrát ale bude mít evropská edice náskok, takže nás to nemusí trápit. Otázkou je, jestli se dočkáme české jazykové podpory. Blu-ray tituly studia Disney jsou na našem trhu k dostání od letošního srpna, šance by tu tedy teoreticky byla…

G-FORCE (G-Force, 2009)

G-FORCE (2009)

Dobrodružná komedie G-Force je prvním 3D snímkem producenta Jerryho Bruckheimera. Strhující podívaná vypráví o tajném programu americké výzvědné služby zaměřeném na výcvik zvířat pro armádní a špionážní účely. Jeho hrdiny jsou morčata vybavená nejmodernější špionážní technikou, která během filmu zjistí, že mají osud světa ve svých packách.

Týmu G-Force velí Darwin, odpovědné a cílevědomé morče, rozhodnuté za každou cenu uspět. Dalšími členy jsou Blaster, expert na zbraně, který zbožňuje vše extrémní a Juarézová, mistryně bojových umění, kterou zbožňují všichni ostatní. Třem morčatům pomáhá špionážní moucha Mooch a krtek Speckles, odborník na kybernetiku a informatiku.

Během své mise se tým G-Force setkává s řadou dalších zajímavých postav, například s pohodářem Hurleyem a těžce vyšinutým křečkem Buckym.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře