Acer získal ocenění za notebooky i monitor Predator

vydáno 23. 11. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Ze světa

Tagy: Acer, Acer Spin 7, Acer Swift 7, konvertibilní notebook, laptop, monitor, notebook, Predator Z301CT

Společnost Acer se nově může chlubit hned třemi oceněními souvisejícími s inovacemi a veletrhem CES 2017 včetně hlavní ceny za počítačové periferie.

Za herní monitor Predator Z301CT získal Acer ocenění „Best of Innovation“ díky nejvyššímu skóre ze všech hodnocených produktů. Model je vybaven zakřiveným 30“ širokoúhlým Full HD displejem s rozlišením 2 560×1 080 pixelů a poměrem stran 21:9. Kromě toho monitor disponuje funkcí pro sledování očí eye-tracking, díky které se efektivně stává plnohodnotným ovládacím prvkem ve hrách, kdy hráčům pomáhá zvyšovat přesnost.

Kromě toho se Acer může chlubit taktéž oceněním CES 2017 Innovation Honoree v kategorii počítačový hardware a komponenty za nejtenčí notebook na světě Acer Swift 7. Zařízení je pouhý jeden centimetr tenké, váží 1 125 gramů a jeho baterie na jedno nabití vydrží až devět hodin.

Stejné ocenění získal také nejtenčí konvertibilní notebook na světě Acer Spin 7 se 14“ Full HD IPS dotykovým displejem s tenkým rámečkem, chráněným sklem Gorilla Glass. Novinka je 1,09 cm tenká a její hmotnost je 1,18 kg.

Zdroj: TZ Acer

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře