Acer uvádí nový 35palcový zakřivený monitor s G-Sync

vydáno 25. 5. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Monitory

Tagy: Acer Predator Z35P, monitor, Nvidia G-Sync, širokoúhlý displej

Acer se v červenci chystá uvést svůj vlajkový 4K HDR G-Sync monitor XB272-HDR. Ani v mezičase ale nelení a připravil něco, co se bude líbit zejména hráčům.

Jde o ultra-široký zakřivený monitor Predator Z35P, který disponuje 35palcovým panelem s rozlišením 3 440×1 440 pixelů. Displej má dobu odezvy 4 ms, jas 300 nitů a obnovovací frekvenci 100 Hz.

Pokud jde o vstupy signálu, najdeme zde jeden port HDMI 2.0 a jeden DisplayPort 1.4. Na zadním panelu se nacházejí čtyři porty USB 3.0 pro připojení periferií typu klávesnice, myši či herního headsetu. Monitor má taktéž integrované 9W stereo reproduktory a stojánek, který umožňuje sklon mezi –4 a 35 stupni.

Kromě zakřivení 1800R je monitor vybaven také technologií Nvidia G-Sync, což znamená, že mohou být synchronizovány obnovovací frekvence kompatibilní karty GeForce GTX a monitoru. Rozostření při pohybu snižuje další technologie od Nvidie, Ultra Low Motion Blur, a portál TFT Central uvádí, že monitor má v menu ukrytou jakousi „turbo“ funkci pro posílení obnovovací frekvence až na 120 Hz. To však zatím nemůžeme potvrdit ani vyvrátit.

Zdroj: PCWorld.com

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře