Acer Predator Triton 900: „nabušený“ herní laptop s netradičním pantem

vydáno 7. 1. 2019 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma IT a software

Tagy: Acer Predator Triton 900, CES 2019, herní notebook, laptop, Nvidia GeForce RTX 2080, pant

Veletrh CES 2019 přinesl některé novinky ještě předtím, než vůbec začal. Jedním z příkladů předběžně představených technologických inovací je Acer Predator Triton 900 – herní notebook, který zaujme netradičním designovým zpracováním.

To spočívá hlavně v implementaci zvláštního pantu displeje, který u jiného zařízení nenajdeme. Triton 900 se už trochu ukázal na loňské IFA, jenže mnoho detailů jsme o něm nevěděli. Nyní už víme. Tak kupříkladu soustružený pant umožňuje práci ve čtyřech různých režimech včetně stojánku, který usnadňuje práci v kreativních aplikacích.

Pokud jde o specifikace, pak se samozřejmě dočkáme toho nejlepšího, co je v současné době k dispozici. Šestijádrový procesor Core i7 osmé generace je tak doplněn o 16 GB RAM a 1 TB prostoru na SSD úložišti. Kromě toho tu máme výjimečnou GPU Nvidia GeForce RTX 2080, pohánějící 17“ 4K IPS displej s podporou technologie G-Sync. Tahle grafika od Nvidie však zatím není nachystána na využití v noteboocích, takže si na tenhle Acer nejspíš ještě nějakou dobu počkáme.

Pokud vás nový Acer Predator Triton 900 láká, pak tedy máte ještě několik měsíců na to, abyste si na něj došetřili. Podle Aceru bude v Severní Americe k dispozici v březnu. A pokud bude dostupný i v Evropě, nejspíš to bude ještě později. Což je na jednu stranu výhoda, neboť ceny budou začínat na 3 999 dolarech (necelých 90 tisíc Kč).

Zdroj: Engadget

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře