A-Team bude na Blu-ray o 15 minut delší!

vydáno 8. 10. 2010 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy

Tagy: 20th Century Fox, A-Team, Blu-ray, film, The A-Team

A-Team (The A-Team, 2010)

Milují, když plán klapne, a vy budete milovat, až vám pošťák zaklepe na dveře s Blu-ray kopií A-Teamu (The A-Team, 2010, FDb.cz) schovanou v brašně. Nejen že si totiž budete moci vychutnat jeden z nejzábavnějších akčně-komediálních nášupů letošního roku v pohodlí domova, ale dostanete ho i o pořádný kus delší.

Ti pozornější si už v kině všimli, že se do výsledného filmu nedostala spousta hlášek a záběrů z trailerů. Pokud jste se v produkčních záležitostech snímku hrabali trochu více, zjistili jste, že na podlaze střižny skončila opravdu slušná dávka převážně improvizovaných scének.

V těch nešlo primárně o střelbu a šílené manévry s letadly a helikoptérami, ale musely zůstat v archivech jak z důvodu nafukující se stopáže, tak i obhroublé mluvy, kvůli níž se obzvlášť ve Spojených státech dělají trochu zbytečné cavyky.

Na Blu-ray však mnohá omezení padají, tudíž není problém naservírovat lačným fandům to, co se do kin z nejrůznějších důvodů nedostalo. Na „modrých kotoučích“ tak přinejmenším v Británii přivítají čtyřčlennou skupinku A-Teamu v rozšířené, patnáctiminutové verzi, jíž budou v bonusové sekci dělat doprovod další vystřižené a pokažené záběry, audikomentář režiséra Joe Carnahana, a making of a behind-the-scenes fíčury.

V těch se nejspíš nebudou rozebírat plány na případné pokračování, kterého se kvůli bídným tržbám s největší pravděpodobností nikdy nedočkáme (a nebo s úplně jinou sestavou).

A-Team (The A-Team, 2010) - Blu-ray Triple Pack

Obrazové a zvukové info prozatím k mání není, nicméně studio 20th Century Fox si kvality svých titulů povětšinou hlídá i v případě pouhých „katalogáčů“, takže se dá vzhledem k čerstvosti materiálu očekávat pastva pro všechny důležité divácké smysly.

Otázkou pak zůstává pouze to, jak se k A-Teamu zachová český distributor, který nemá při pohledu na čísla návštěvnosti moc důvodů k vydání nadprůměrně vybaveného a balením specifického disku.

Pokud by však A-Team do tuzemských obchodů zamířil – jak je poslední dobou zvykem – v ořezané edici, není nic lehčího, než zamířit (i za cenu absence české lokalizace) do některého z evropských e-shopů, v nichž bude Triple Pack (Blu-ray, DVD, Digitální kopie) k mání v pro nás přijatelném regionálním kódování a pro peněženku milejších cenových relacích.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře