3D Star Wars hlásí návrat na scénu

vydáno 10. 1. 2015 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa | 2 komentáře

Tagy: 3D, film, kino, Star Wars

Vzpomínáte si ještě na 3D premiéru Skryté hrozby? Tenkrát nám bylo slibováno, že pokud dorazíme do kin v dostatečném množství, dostaneme ve třetím rozměru v té době ještě stále kompletní ságu. Nakonec se však komerční úspěch nekonal (resp. fronty až na ulici se rozhodně nestály), a tak šel celý projekt několik měsíců před premiérou Klony útočí k ledu.

Star Wars

V Lucasfilmu však 3D verze Star Wars evidentně úplně nezavrhly, neboť již na květen letošního roku chystají v rámci Star Wars Celebration v Anaheimu 3D projekci třetí Epizody s podtitulem Pomsta Sithů. Jednoznačně nejlepší část nové trilogie to tak konečně dotáhne do kin i v trojrozměrném provedení, z čehož si nejeden fanoušek světelných mečů a vesmírné Síly pravděpodobně cvrnkne do spodního prádla.

Informace o tom, zda se v budoucnu dočkají i běžní návštěvníci kin, bohužel není známa. Ví se však, že se v Anaheimu budou promítat i Skrytá hrozba a Klony útočí. A ano, obě budou ve 3D. Pokud tedy existuje 3D verze celé nové trilogie, bylo by studio samo velmi hloupé, kdyby se o manévr s obnovenými premiérami nepokusilo například po zaručeném úspěchu sedmé epizody, kterou J.J. Abrams doručí do kin již o dalších Vánocích.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: 3D Star Wars hlásí návrat na scénu

Vložil Deni (bez ověření), 11. Leden 2015 - 1:25

Obrázek uživatele Deni

To je vše moc pěkné, ale mě osobně by v kinech postačilo více premiér ve 4K, když už máme to 21. století, ať se alespoň v kinech nemusíme dívat na rozmazaný digitál. Klidně dám za lístek 200 Kč, ale musí to stát zato, musí pánové přitlačit jinak lidé budou stále raději zadarmo stahovat komprimované avi a mkv apod., nebo počkají dva roky až to pustí Nova v tom jejich nijak zvlášť ostrém HD-zdá se mi, že i Slováci mají ostřejší obraz na Markíze HD… (mám Skylink a Panasonic plazmu a nebýt těch pár Blu-ray disků neměl bych ji čím pořádně nakrmit) No jo já zapoměl ČR je málý a nezajimavý trh. :-)

Re: 3D Star Wars hlásí návrat na scénu

Vložil Michal Kubeček (bez ověření), 11. Leden 2015 - 1:35

Obrázek uživatele Michal Kubeček

Po dodatečných 3D konverzích filmů, které nikdy jako 3D zamýšleny nebyly, nijak neprahnu. Spíš je mi líto, že to tenkrát ještě nemohli natočit v HFR (a že Epizodu VII by sice mohli, ale nenatočí).