3D prezentace vybraných produktů Sony

vydáno 31. 5. 2007 | sekce Novinky | téma Z domova

Tagy: 3D, LCD, projektor, Sony, SXRD

Pokud plánujete koupi nového televizoru nebo projektoru a zajímáte se i o výrobky s logem Sony, nemusíte opustit pohodlí křesla před monitorem vašeho počítače a přesto se o nich můžete dozvědět úplně všechno. Ano, řeč je o firemní webové prezentaci, která byla u vybraných výrobků nově obohacena o 3D interaktivní modely.

Tyto modely jsou velmi pěkně zpracovány pomocí rozšířené technologie Flash, která se právě pro tyto účely neobyčejně hodí. Výrobkem lze otáčet kolem vertikální osy a na označených místech lze kliknutím vyvolat krátkou animaci, zaměřující se na určité specifické vlastnosti. Grafika je příjemně detailní a pohyb naprosto plynulý – přesvědčit se ostatně může každý sám:

Shodou okolností se jedná o vlajkové lodě společnosti, které beze zbytku podporují technologii vysokého rozlišení. 3D modely by se ale postupně měly objevovat i u dalších výrobků značky Sony.

Pečlivému osobnímu prozkoumání přímo na prodejně se sice nic nevyrovná, přesto si tato snaha zaslouží pochvalu. Představu o vzhledu, proporcích a celkovém designu si totiž váhající zákazník udělá určitě lépe z 3D modelu než se statického obrázku.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře