24 a 26 palcové monitory Samsung s nejvyšším výkonem a DTV tunerem

vydáno 11. 3. 2008 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory, Monitory | 1 komentář

Tagy: DTV, HDMI, LCD, monitor, Samsung, SRS TruSurround XT, SyncMaster, T240, T260HD, tuner, USB

Samsung logo

Špičkové materiály a ruční řemeslné provedení se vzpírají standardizaci; Samsung na CeBITu potvrzuje své vedoucí postavení.

Samsung Electronics, vedoucí světový výrobce displejů, představil na veletrhu CeBIT 2008 dva druhy monitorů s křišťálovým designem – SyncMaster T240 a SyncMaster T260HD, který má vestavěný DTV tuner.

Nový design, který těmito modely Samsung představuje, maximálně využívá přirozených barev materiálů prostřednictvím designu výrobků, místo aby používal umělé barvy. Díky tomu mohla vzniknout nová řada barev a vzhledů v závislosti na úhlu pohledu a času. Tři barevné monitory – růžová černá, smaragdová černá a safírová černá – jsou připraveny k uvedení a k tomu, aby svým novým majitelům přinesly to nejlepší do současných interiérů.

Tyto modely jsou navíc přívětivé k životnímu prostředí díky snížené spotřebě elektrického proudu. SyncMaster T240 se může pochlubit nejnižší spotřebou v standby režimu – pouhými 0,3 Watty, zatímco SyncMaster T260HD při provozu spotřebuje o více než 30 Wattů méně, než současné výrobky.

Samsung SyncMaster T240

SyncMaster T240, 24 palcový monitor se zase může pochlubit nejvyšším výkonem s dynamickým kontrastním poměrem 20000:1 a dobou odezvy 5 ms. Pro co nejjednodušší propojení s dalšími zařízeními je vybaven celou řadou vstupů jako například USB 2.0 a HDMI.

SyncMaster T260HD je 25,5 palcový full HD monitor vybavený vestavěným DTV tunerem, takže je možné na něm sledovat HD video bez nutnosti pořizovat další zařízení. Šest obrazových vstupů umožňuje připojenit celou řadu digitálních zařízení a používat je současně. Technologie SRS TruSurround XT pro zvýšení kvality zvuku umožňuje plně si vychutnat všechny druhy multimédií.

Klasické monitory s úhlopříčkami 19/20/22/24/25,5 palců s křišťálovým designem a TV monitory s úhlopříčkami 20/22/24/25,5 palců s křišťálovým designem budou v prodeji od dubna tohoto roku.

„Představili jsme vám první produkty značky Samsung s křišťálovým designem a předpokládáme, že jejich uvedení způsobí velkou senzaci mezi zákazníky, kterým záleží na vzhledu a na výkonu,“ řekl YoonHo Ha, Senior Vice President divize Visual Display společnosti Samsung Electronics.

Samsung SyncMaster T240 Samsung SyncMaster T260HD

Článek je součástí série, informující o akci CeBIT 2008 »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: 24 a 26 palcové monitory Samsung

Vložil schima (bez ověření), 12. Březen 2008 - 10:21

Obrázek uživatele schima

Že by konečně LCD s LED podsvícením? Ta 26ka bude doufám S-PVA panel, jelikož ta 24ka je zavržení hodné TN+