20" tablet od Panasonicu nabízí 4K displej, ale připatíte si

vydáno 10. 11. 2015 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma IT a software

Tagy: 4K, Panasonic FZ-Y1 Performance, profesionální tablet, Ultra HD, Windows 10 Pro

Panasonic představil odolný tablet pro profesionální využití s označením 4K FZ-Y1, který je vybaven displejem s Ultra HD rozlišením.

Svými parametry cílí zařízení především na designéry, konstruktéry či architekty, kteří ke své práci využívají CAD nástroje. Model již získal certifikaci pro práci s 3D CAD aplikací SOLIDWORKS od společnosti Dassault Systèmes.

Po technické stránce je tablet vybaven procesorem Intel Core i7–5600U Pro, který nabízí 4 MB vyrovnávací paměti a je taktován na frekvenci 2,6 GHz (až 3,2 GHz s využitím technologie Turbo Boost). Ten doplňuje přídavný grafický procesor AMD FirePro M5100, 16 GB paměti RAM a SSD disk s kapacitou 256 GB (volitelně i 512 GB).

Základem všeho je však 20palcový desetibodový multidotykový displej s rozlišením Ultra HD 4K (tedy 3 840×2 560 pixelů), jenž má poměr stran 15:10 a je vhodný pro zobrazování digitálního obsahu formátu A3. K možnostem ovládání se řadí i přiložený stylus.

K další výbavě patří konektory USB 3.0, gigabitový port LAN, HDMI 2.0 vstup s podporou HDCP2.2, výstupní mini DisplayPort a dokovací konektor. Samozřejmostí je podpora technologií Bluetooth a WLAN.

Profesionální tablet Panasonic FZ-Y1 Performance bude k dostání s tříletou zárukou od konce prosince 2015 za cenu od 4 300 eur bez DPH.

Zdroj: TZ Panasonic

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře