18.5" LCD displej G925HDA od BenQ pro domácnost i kancelář

vydáno 9. 4. 2010 | autor BenQ | sekce Tiskové zprávy | téma Monitory

Tagy: BenQ, G925HDA, LCD, monitor, Senseye, sRGB

BenQ - logo

Zobrazení obrazu vždy v maximální velikosti bez nežádoucí deformace. Lepší obraz díky technologii Senseye®+photo, úspora elektrické energie, jež je podložená mezinárodními certifikáty, odezva 5 ms.

Společnost BenQ, celosvětově uznávaný výrobce digitálních zařízení určených pro všechny životní styly, potvrzuje své tvrzení pro firemní slogan Přinášíme radost a kvalitu do života, a to s příchodem cenově dostupného 18.5" monitoru G925HDA s jasem 200 NIT.

Tento LCD displej se zobrazovacím poměrem 16:9 nabízí skutečně chytré řešení pro oblasti SOHO, SMB, vzdělávání a domácí použití – to vše díky rychlé 5 ms odezvě, dynamickému kontrastnímu poměru 40000:1 a přítomnosti konektoru D-Sub. Na rozdíl od předchozích modelů, šetří tento nový monitor 23,3 % energie a je vysoce šetrný k životnímu prostředí, což dokazují i mezinárodně uznávané certifikáty.

BenQ nabídne kancelářím, domácím uživatelům i vzdělávacím institucím v oblasti 18,5–19" monitorů požitek ze sledování obrazu díky novým zobrazovacím režimům Full a Aspect na zcela novou úroveň.

Režim Full je ideální pro zobrazení ve formátu 16:9, neboť přizpůsobí obsah tak, aby dokonale zaplnil celý displej bez zbytečných okrajů. Režim Aspect zase dokáže obraz modifikovat, aby z něj na displeji bylo vždy vidět co nejvíce, a to bez jakéhokoliv náznaku geometrické deformace. Mezi těmito dvěma módy lze velmi jednoduše přepínat pomocí intuitivního OSD menu.

HD Ready 18.5" LCD monitor BenQ G925HDA

Na novém displeji uživatelé ocení také přednosti technologie Senseye+foto, exkluzivního nástroje pro vylepšení obrazu z dílny společnosti BenQ. Tato technologie dynamicky reguluje jas a podsvícení displeje pro nejčastější uživatelské situace: Standard, Dynamická, Foto, Film a sRGB.

Nezávislá správa barev Senseye dále uživatelům umožňuje dokonale přizpůsobovat barvy, kontrast a jas, to vše bez nutnosti přistupovat na jakékoliv kompromisy. Na závěr zbývá ještě uvést, že displej BenQ G925HDA je vybaven mnohoúčelovým konektorem D-Sub.

LCD monitor G925HDA je již na českém trhu dostupný za cenu 2290 Kč bez DPH.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře