1080p.cz - vaše domácí kino na maximální výkon

vydáno 19. 12. 2007 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Extra HD | téma Z domova | 1 komentář

Tagy: 1080p.cz, audio, Blu-ray, film, fórum, HD DVD, HDmag.cz, HDTV, video

Megafon

Jako malý vánoční dárek všem čtenářům magazínu HDmag.cz bylo dnes spuštěno diskusní fórum 1080p.cz. Mělo by se věnovat našemu oblíbenému vysokému rozlišení se vším, co k němu patří, na rozdíl od zdejších článků budou ale kvalitní a zajímavý obsah vytvářet samotní návštěvníci. Přidejte se a buďte u toho!

Hlavním impulsem byla snaha poskytnout čtenářům lepší prostředí pro diskuse, než jaké nabízí HDmag.cz v současné době. Použitý redakční systém sice disponuje špičkovými funkcemi, diskusní fórum ve formě přídavného pluginu ale celkem pokulhává. Rozhodl jsem se tedy pro samostatné diskuse na vlastní adrese, kterou nikdo z příznivců HD technologií jen tak nezapomene.

1080p.cz – vaše domácí kino na maximální výkon: Blu-ray, HD DVD, HDTV, audio, video, filmy…

Přijďte se podívat! Zatím sice není téměř na co, ale každý projekt musí nějak začít. Stačí se zaregistrovat, položit pár dotazů, pochlubit se svým vybavením nebo sbírkou Blu-ray filmů, navrhnout novou kategorii, vložit odkaz na zajímavý zahraniční článek, upozornit na nové diskusní fórum své „HD pozitivní“ kamarády – jen na nás bude záležet, jestli se časem podaří vytvořit malé české AVS forum.

Chovejte se jako doma a nebojte se cokoli napsat. Registrace samozřejmě není povinná, přináší ale celkem podstatné výhody. 1080p.cz je tu pro vás!

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Extra HD

Komentáře

Re: 1080p.cz - vaše domácí kino na maximální výkon

Vložil Antoním Kolařík (bez ověření), 12. Červenec 2010 - 15:05

Obrázek uživatele Antoním Kolařík

Moje domací kino na maximální výkon, který jsem si zakoupil. Je bezvadné ze všech stran. Mám mnoho možností. Nahlédněte: http://www.adshop.cz/…s280012.html