10 modelů nové řady LCD televizí Sharp AQUOS D

vydáno 25. 5. 2009 | autor Sharp | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory

Tagy: Active Conditioner, Aquos, AQUOS D, Auto Volume, Clear Double Speed, HDTV, LCD, Master engine, Sharp, Smooth Image Quality, televizor

SHARP - logo

Novinka patří mezi energeticky nejúspornější modely na trhu a nabízí špičkovou kvalitu obrazu, kterou zajišťuje nově vyvinutý engine.

Společnost Sharp představila na japonském trhu 10 nových modelů LCD televizí AQUOS řady D. Kromě toho, že nabízejí velmi úsporný režim provozu, má tato řada ve velikostech obrazovek 52, 46, 40 a 32 palců také nově vyvinutý špičkový engine pro kvalitní reprodukci rychle se pohybujícího se obrazu.

Master engine pro špičkovou kvalitu obrazu se skládá z několika prvků: funkce „Clear Double Speed“ detekuje obraz s rychlým pohybem, „Active Conditioner“ automaticky seřizuje kontrast a barevné odstíny a redukuje šum, a vylepšená funkce „Smooth Image Quality“ vyhlazuje obraz.

Řada D je kompatibilní se službami poskytování online video obsahu a umožňují uživatelům přijímat multikanálové vysílání a video na přání. Uživatelé mají také přístup k AQUOS exkluzivnímu HD obsahu.

LCD televize Sharp AQUOS řady D

Nově vyvinutý plně digitální 1-bitový zesilovač a funkce Auto Volume, která automaticky vyrovnává náhlé změny v hlasitosti zvuku, poskytují navíc uživatelům čistý a přirozený zvuk jako adekvátní doprovod k vynikajícímu AQUOS obrazu.

S obrazovkami ve velikostech od 32 do 52 palců může být modelová řada AQUOS D používána v domácnostech jako hlavní televize pro obývací pokoje nebo přístroj do dalších pokojů, jako jsou pracovny či ložnice, a bude nabízena v černé, bílé či rudé kombinaci.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře